NM/Nordisk 2011

Forsiden
Om NM/Nordisk
Program for dagene
Sponsorene våre
Handlegate
Funksjonærer
Presseomtale
Teknisk personell
Påmeldte ekvipasjer
Rytter/kuskemelding
Start- og resultatlister
Bilder fra NM/Nordisk
 

Statutter

Statutter NM
Statutter Nordisk
Statutter BUF
Kvalifiseringsregler Nordisk
Rideskolefjordhester
Gule Tur
Funksjonshemmede
Jokerhoppningen
Generellt konkurransereglement
Stevneinvitasjon
 

Stevneplassen

Matservering
Overnatting
Hengerovernatting
Overnatting på skolen
Kart over stevneplassen
Bilder av stevneområdet
 

Diverse

Vaksinasjonsbestemmelser
Pakkeliste
Organdonasjon
 

Hengerovernatting


Vi har funnet en fredfull, fin plass for de som skal sove i hestehengerene sine. Plassen er på Sivilforsvarets område, den nederste parkeringsplassen ned mot Mjøsa. Ved siden av denne plassen ligger Norsk Hestesenters staller (ikke de vi skal bruke under NM), og i to av de nærmeste stallene er det toaletter som vil være tilgjengelig døgnet rundt.

Vi kommer også til å tilby muligheter for å dusje på Internatet, men da utenfor de tidene de er mest press på Internatets dusjer. Det tar et minutt å gå fra overnattingsplassen til Internatet.

Når det nærmer seg NM kommer vi til å sende ut en mail hvor vi oppfordrer de som skal sove i hestehengerene om å gi oss beskjed om det. Det er meget begrenset med parkeringsplass, så det er en viss sjanse for at vi kommer til å kjøre hestehengere ingen sover i et stykke bort fra stevneområdet for å frigjøre plass. Vil du si ifra allerede nå, send en mail til nm2011@fjordhest.no :-) Vi kommer til å bruke ATV for å sette hengerene der de skal være på overnattingsplassen.

Hengerovernattingsplassen har nydelig utsikt over Mjøsa:

Kartet viser hengerovernattingens plassering helt nederst på området (hengercamping):  Klikk her for en printervennlig versjon av denne artikkelen 
(Åpner seg i et nytt vindu)


Denne siden ble sist oppdatert 26.06.2011