Forsiden
Velkomstord
Statutter
Proposisjoner
Program
Litt om stevneområdet
Påmeldingsskjema
Dokumenter
Dommere og teknisk
Rytter/kuskefesten
Sponsorer
Stands
Viktig info
 
 


Du er besøkende
nummer
siden 27 februar 2005

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Fjordhest-NM 2005


Ekeberg Rideklubb og Oslo og Akershus Fjordhestlag ønsker aktive og publikum velkommen til norsk og nordisk mesterskap for Fjordhest.
Utsikten på Ekeberg i Oslo er stedet som i løpet av noen travle dager blir invadert av vår lille gule nasjonalhest.

Onsdag 29. juni 2005 ønsker vi alle deltakerne velkommen, både fra Norge og de andre nordiske landene. Søndag 3. juli er de spennende og helt sikkert morsomme dagene over.

Klubbene har et ønske om å kunne tilby et minneverdig mesterskap. Sammen har vi avholdt flere møter hvor planleggingen og fremdriftsplanen mot Fjordhest-dagene 2005 er viktige temaer. Mye lærte vi av arrangementet i 2000 og erfaringene derfra vil helt klart bli til stor nytte.
Det er personer i styreverv innen klubbene som har dannet NM-komiteen. Klubbene har siden 1999 samarbeidet om større stevner og blitt godt kjent med hverandre. Samarbeidet har hele tiden forløpt knirkefritt og det er med forventning og spenning vi nå ser fram mot Fjordhest-dagene 2005. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, det er mye som må på plass.
Forbedringer på stevneområdet det siste året vil være til stor hjelp. Nytt stort klubbhus og innlagt strøm er noe som vil gjøre alt mye enklere og mer praktisk.

Vi håper å kunne tilby deltakere fra fjern og nær et minneverdig mesterskap med mange flotte prestasjoner, spenning og god sportsånd. Og vi lover å gjøre vårt beste for at dere skal trives hos oss.

Denne internettsiden vil i tiden framover oppdateres jevnlig med nyheter, informasjon og fakta om alt rundt NM og Nordisk for Fjordhest 2005. Vårt ønske er å kunne tilby mest mulig informasjon på forhånd. Dette vil være til stor nytte både for deltaker og oss som arrangør.

Velkommen til Utsikten!

  Klikk her for en printervennlig versjon av denne artikkelen 
(Åpner seg i et nytt vindu)


Denne siden ble sist oppdatert 29.01.2005